Firmatur til Henningsvær med Dynabyte: En Minneverdig Opplevelse

Tekst:
Dynabyte Consulting AS | Vilde Bjørhusdal

Dato:
27. juni 2024
Kategori:
Aktuelt | Blogg | Dynabyte

Stikkord: Dynabyte, Samhold, Teambuilding, Faglig påfyll, Vilde Bjørhusdal

 Foto:

Vilde Bjørhusdal

 

 

En årlig tradisjon

 

I Dynabyte har firmaturen blitt en årlig tradisjon vi ser frem til hvert år. Vi har tidligere reist til spennende destinasjoner som Monaco for å se Formel 1, og Kitzbühel for å stå på ski. I år gikk turen til Henningsvær, og for første gang ble firmaturen lagt i Norge. Til tross for denne forandringen, var det ingen klager – vi er en stor gjeng med varierte interesser som trives godt sammen. 

Reisedag 

Turen startet med frokost på Gardermoen før vi gikk om bord på det første av to fly for dagen. Ved ankomst i Henningsvær, dro en gruppe rett av gårde for å spille golf. Her var det interne konkurranser og morsomme props som skapte god stemning. Resten av gjengen fikk nyte mat og noe godt i glasset mens vi beundret midnattssolen. 

Aktiviteter i Storslått Natur 

Lørdag startet med en tidlig frokost før dagens aktiviteter begynte. Vi hadde tre timer med spektakulære naturopplevelser foran oss, inkludert strender, fjell, snø, og mange ørner! Underveis tok vi et stopp på Skrova for å strekke på bena, le og dele inntrykk fra turen. På vei tilbake til hotellet, hoppet vi på bølgene og gledet oss til en god lunsj og forberedelser til kveldens middag, som inkluderte sauna og bading i det iskalde vannet – veldig forfriskende. 

Samhold

Kvelden ble en formell affære med alle i finstasen. Bordet var formet som en hestesko slik at alle kunne se hverandre. I en hverdag fylt med ulike prosjekter, setter vi ekstra stor pris på slike stunder sammen. 

Eventyr på Havet 

Søndagen kom, og noen måtte hjem til jobb og familie, mens de fleste av oss hadde en hel ekstra dag sammen. Vi dro ut på fiskebåt, og etter en time eller to fikk vi napp – det ble fisk i Lofoten! På vei hjem fikk vi plutselig øye på en hval, noe som er en sjelden opplevelse. Vi snudde båten og fulgte etter, og fikk se hvalen komme opp og ned et par ganger før den dykket igjen. Etter dette satte vi kursen mot nok en god lunsj. 

Dagens andre aktivitet var kajakkpadling, hvor vi kom enda nærmere havet og dets krefter – en veldig morsom opplevelse. 

Hjemreise 

Mandag morgen kom altfor raskt, og det var tid for avreise hjem til hverdagen. Tusen takk for en fantastisk tur – vi gleder oss allerede til neste års firmatur! 

Les gjerne flere artikler fra Dynabyte Innsikt og Blogg

Takk til Vilde Bjørhusdal for et inspirerende innlegg og fantastiske bilder fra Henningsvær! Siden vi i det daglige jobber ute hos kundene våre, reiser vi hvert år til en spennende destinasjon for å ta vare på samholdet og bygge god kultur, faglig muskler og et godt arbeidsmiljø. 

For faglig innsikt og underholdende blogginnlegg fra våre ansatte, les flere artikler fra Dynabyte bloggen.