Prosjektstyring

God prosjektstyring er en grunnleggende forutsetning for god kontroll i prosjektet i alle dets faser.

Dynabyte leverer konsulenter og team med solid erfaring fra noen av de største bygg- og anleggsprosjektene som er gjennomført i Norge.

Vi kan levere konsulenter med sertifisering i de viktigste prosjektstyringsapplikasjonene i bransjen, som PIMS, SAP, IFS, Prima Vera, Safran, m.m.

Disiplinene vi fokuserer på er:

 • Områdeledelse PMO
 • Prosjektstyring
 • Fremdriftsplanlegging
 • Kostnadskontroll
 • Dokumentstyring
 • QA/QC
 • HMS 

  Ta kontakt om dere trenger sterke kandidater til PMO-roller.

  Vil du vite mer om hva vi kan hjelpe med innen Prosjektstyring? Ta kontakt, så snakkes vi nærmere.

  Les mer om Prosjektstyring i Dynabyte-bloggen

  Dette er Dynabyte: Samfunnsnyttige prosjekter

  Dette er Dynabyte! – Er en artikkelserie som omhandler konsulentene våre som vi anser som våre aller viktigste bidragsytere. Senior prosjekteringsleder, Linda Naustrøm, jobber med Fornebubanen og forteller denne uken litt om hennes hverdag. – Jeg hørte om Dynabyte gjennom en tidligere kollega og venn. Det som trigget meg, i tillegg til fag og spennende oppgaver, var samhold og mindset. Det er mange dyktige mennesker, som det både er lett å bli kjent med og fordelaktig å kunne dra nytte av.

  15. august 2023

  Hva er greia med disse kontraktene?

  De tar lang tid å utforme, de er kompliserte å lese, og når du virkelig har kjørt hodet i veggen og trenger litt støtte, så er de i verste fall helt ubrukelige. Vi snakker om de kontraktene, som ufortjent bare blir omtalt som «svake» eller «dårlige». I denne artikkelen vil vi gi deg noen tips, så du slipper å se på kontrakten som et problem, men heller som et verktøy som kan hjelpe deg bort fra misforståelser og frem til målet.

  6. november 2022
  Vis flere (2)