«Gode Vibber» i fotballpodcasten til Egil fra Dynabyte Risk

Tekst:
Dynabyte Consulting AS | Dynabyte Risk Management AS
Dato:
30. mars 2024
Kategori:
Aktuelt | Blogg | Dynabyte
Stikkord:
Dyanbyte Risk, Egil Heinert, Fotball, Gode vibber, Podcast
Foto:
Tetiana Grypachevska | Unsplash, Privat
Egil Heinert i Dynabyte Risk Management har startet opp podcasten «Gode Vibber» sammen med sin venn, Anders Mathiesen. Gode Vibber er en podcast som handler om fotball. Der de fleste fotballpodcaster i hovedsak handler om spillet som skjer på banen, er gutta mer interessert i å prate om spillet som skjer rundt banen. Vi tok en prat med Egil for å høre hvordan oppstarten har vært.

Gratulerer med ny pocast! Hvordan har oppstarten vært?

– Takk for det. Oppstarten har vært veldig bra, forteller Egil. Vi har nå nesten tusen avspillinger av første episode, og stadig flere kommer til. For to ukjente «amatører» er det ikke så aller verst.

Egil mener at jobb er viktig, men at det er veldig bra å ha en hobby. I februar i år tok han et nytt avspark med fotballpodcasten som handler om det som skjer rundt banen. Men hva er årsaken til at gutta valgte å satse på podcast? Link til Gode Vibber finner du nederst i intervjuet.

Hva er bakgrunnen for tematikken og hvordan kom den i stand?

– Jeg spurte Anders om han ville være med på å lage noe sammen. Vi er jo i begynnelsen av førtiårene begge to, og sier litt på fleip at dette er vår 40-års krise. Men egentlig er dette noe jeg har tenkt på lenge. Jeg er veldig interessert i fotball og ønsket å bruke en del av kunnskapen jeg har om en del organisatoriske ting til å gjøre noe på alt det som skjer rundt idretten. Og Anders var med på det, og sånn ble podcasten til.

Du snakker om å bruke kunnskapen du har, er det noe i jobben din til vanlig som du bruker når du lager podcast?

– Absolutt. Innenfor for eksempel anskaffelser og andre former for avtaler er jo vi i Dynabyte sterke. Innen fotballen er det jo fryktelig mange anskaffelser, bare tenk på alle spillerovergangene. I tillegg har jeg alltid hatt stor interesse for prosjekt- og økonomistyring. Dette er jo på mange måter det vi driver med til vanlig i Dynabyte, det er bare en litt annen tematikk enn det man kanskje gjør til vanlig.

Hvilke muligheter og utfordringer ser du fremover?

– Det er mange muligheter og temaer vi ønsker å snakke om. Samtidig er vi begge travle mennesker med familie. Så jobb og familie vil alltid gå først, men om vi har tid og ting er lystbetont kommer vi til å holde på fremover. Og enn så lenge er det nettopp det. Og vi får veldig mange positive tilbakemeldinger. Kanskje særlig på måten vi formidler på. Og det gir litt ekstra inspirasjon. Det å formidle kompliserte ting på en lett forståelig måte er jo noe man alltid ønsker å beherske, enten det er i arbeid eller i en podcast.

Og med det ønsker vi Egil og Anders lykke til videre med podcasten sin. «Gode vibber finner du på Apple podcast, Spotify og ellers der du finner podcaster.

Foto - Privat - Linda Naustrøm - Dynabyte Consulting

Egil Heinert

Dynabyte Risk Management AS 

Egil Heinert som har startet fotballpodcast «Gode Vibber» sammen kameraten, Anders Mathiesen, jobber til daglig i Dynabyte Risk.

I 2021 etablerte Egil Heinert Dynabyte Risk Management AS med Matilda Hjelmen og Dynabyte Conulting AS. 

Dynabyte Risk Management dekker fagområdet risiko bredt, enten det er teknisk sikkerhet, SHA, cybersikkerhet eller prosjektrisiko.