Anbud365 er nettavisen for alt om offentlige anskaffelser

Tekst:
Heidi Lyche / Dynabyte Consulting

Dato:
6. november 2023
Kategori:
Kontrakt og anskaffelser
Stikkord:
Anbud365, Kontrakt og anskaffelse, Offentlige anskaffelser, Tore Magler Wiggen

Foto:
Privat

Tore Magler Wiggen fra Dynabyte Consulting, er nå en av fjorten faste kommentatorer i Anbud365. Anbud 365 setter daglig søkelyset på hva som skjer i markedet, og tilbyr både viktig og nyttig informasjon for oss som jobber med kontrakter og anskaffelser. Bidragsyter i Anbud364 Dynabyte er en aktiv bidragsyter på Anbud 365, og leverer stadig aktuelle innlegg og artikler innenfor våre tjenesteområder.

Bidragsyter i Anbud364

Dynabyte er en aktiv bidragsyter på Anbud 365, og leverer stadig aktuelle innlegg og artikler innenfor våre tjenesteområder. Vi brenner for faget, og for oss er det viktig å gi flere tilgang på og dele av vår kompetanse og erfaring.

Tore Wiggen er tilkjent plass i Kommentatorkorpset

Vi setter derfor stor pris på at Dynabyte nå har blitt tilkjent plass i kommentatorkorpset. Tore Magler Wiggen har en sterk, klar og direkte stemme inn i kommentarkorpset, noe som veldig godt viser hvem Dynabyte er, og ikke minst, hva vi kan bidra med. Tore kommer til å fortsette å være meningsbærer for hele Dynabyte, og på denne måten bidra positivt til at det norske entreprenørmarkedet utvikler seg i riktig retning. Noe av det Tore er spesielt opptatt av, er å etablere de aller beste kontraktene, slik at man demper – eller aller helst – unngår konflikter i gjennomføringsfasen. Tore har lang erfaring, både fra leverandørindustrien og oppdragsgiversiden, noe som gir han et balansert utgangspunkt.

Dynabyte har etablert seg som en one-stop-shop for senior konsulenter innen fagområdene; kontrakt, anskaffelse, prosjekt- (og prosjekterings) ledelse, kost, plan, logistikk og RISK. Det er veldig hyggelig at markedet responderer og anerkjenner måten vi velger å bygge konsulenthus på, og den store kunnskapen vi i Dynabyte besitter.

Dynabyte vil aldri være i «sterk vekst», men bygger sten-på-sten, for å sikre seg markedets dyktigste spesialister. I Dynabyte glemmer vi heller ikke at vi skal ha deg gøy!

Gjennom den kanalen som Anbud365 representerer, bidrar vi med verdifull erfaringsoverføring fra noen av landets største byggeplasser.

Les gjerne om Tore Magler Wiggen på Anbud365; Nyankommen Anbud365-kommentator