Sammen med Dynabyte har jeg vært med på å bygge Norge!

Tekst:
Dynabyte Consulting

Dato:
22. mars 2023
Kategori:
Blogg
Stikkord:
Dynabyte Consulting, Entrepriserett, Kontraktsoppfølging, Offentlige anskaffelser

Foto:
Charles Forerunner / Unsplash

Denne uken lanserer vi vår rykende ferske artikkelserie, Dette er Dynabyte! Serien handler om våre konsulenter, som er de aller viktigste bidragsyterne våre. Dynabyte teller snart 40 konsulenter, og har et solid nettverk av tilknyttede fagpersoner som gjør at vi er i stand til å levere både ledende fageksperter og sammensatte team.
Dynabyte teller snart 40 konsulenter, og har et solid nettverk av tilknyttede fagpersoner som gjør at vi er i stand til å levere både ledende fageksperter og sammensatte team. Vi har opparbeidet solide og langsiktige kundeforhold hos en rekke store virksomheter med hovedvekt på infrastruktur, helsesektor, prosessindustri, samt olje og gass. Vi er stolte av våre konsulenter, over våre referanser, og at vi deltar i viktige og samfunnskritiske prosjekter. Ansatte i Dynabyte har meningsfylte arbeidsoppgaver, og deltar i spennende prosjekter og har markedsledende betingelser!

Møt senior konsulent, Øystein Anker Sørensen

– Jeg har hatt flere spennende kunder i årene jeg har jobbet i Dynabyte, og har blant annet vært med på utbygging av sentralt kraftnett, jernbaneinfrastruktur, veier, tunneler og bruer, forteller Øystein Anker Sørensen, senior konsulent i Dynabyte Consulting AS. Han legger til at; – Det er skikkelig kult å være med på å bygge Norge!

Øystein har vært ansatt i Dynabyte i mer enn åtte år, og er en stor ressurs for selskapet. Dynabyte har et godt renommé og har opparbeidet langsiktige kunderelasjoner, og har de siste fire årene leid ut Øystein Anker Sørensen til Bane NOR.

Foto - Privat - Linda Naustrøm - Dynabyte Consulting

Øystein Anker Sørensen

Senior konsulent innen områdene offentlige anskaffelser og kontraktsoppfølging (entrepriserett).

Arbeidsgiver:
Dynabyte Consulting AS, ansatt i 8 år.

Jobber for tiden med:
Bane NOR, de siste 4 årene.

Hvordan har din reise i Dynabyte vært?

– Jeg har vært ansatt i Dynabyte i mer enn 8 år, som har vært en fantastisk reise der jeg hele tiden har vært utleid til kunder i spennende prosjekter! Dette har gitt meg en enorm kompetanseutvikling. Jeg har jobbet med flere interessante kunder disse årene, og har blant annet vært med på utbygging av sentralt kraftnett, jernbaneinfrastruktur, veier, tunneler og bruer. Og jeg kan ikke legge skjul på at det er skikkelig kult å være med på å bygge Norge!

Hva vil du si skiller Dynabyte fra andre konsulentselskaper?

– Dynabyte er et konsulentselskap som virkelig tar vare på oss ansatte. Vi har mange sosiale og faglige samlinger, og er et stort og kompetent fagmiljø. Vi konkurrerer aldri internt om oppdrag, og hos Dynabyte har vi ikke plass til personer med spisse albuer. Det gjør at vi deler erfaringer og kunnskap, og hjelper hverandre når vi møter på utfordringer.

Dynabyte søker først og fremst langvarige oppdrag, noe som er behagelig og forutsigbart for oss konsulenter – og kunden får kontinuitet.

Kan du fortelle litt mer om prosjektet du for tiden jobber med?

– De siste 4 årene har jeg vært utleid til Bane NOR og har jobbet med utbyggingsprosjektet Drammen-Kobbervikdalen som er en viktig brikke i utbyggingen på Østlandet. Der har jeg vært så privilegert å få ansvaret som teamleder i den første konkurransen i jernbaneinfrastrukturforetakets historie gjennomført med konkurransepreget dialog. I tillegg har jeg fått anledning til å følge opp alt det kommersielle i samme kontrakt, og det går blant annet ut på å bygge den lengste og en av de første løsmassetunnelene i Norge. Det har vært utrolig spennende og lærerikt å jobbe med et svært kompetent prosjektteam i jernbaneinfrastrukturforetaket.

Hva er det mest givende i din rolle i Dynabyte Consulting?

– I tillegg til å være leid ut til spennende prosjekter, er jeg heldig å ha en sentral rolle i arbeidet med ansettelser av nye konsulenter til Dynabyte. Gjennom dette arbeidet får jeg muligheten til å sette et preg på arbeidsmiljøet i firmaet. Vi har lav turn-over i Dynabyte og det må jo være et tegn på at det er flere enn meg som trives! Akkurat nå gleder jeg meg skikkelig til å dra på ny tur med Dynabyte, treffe nye og spennende mennesker, bli kjent og ikke minst lære mer.